Digestàlia

XERRADA “COM GESTIONEM LES EMOCIONS”.

Aprendre a gestionar el nostre món emocional és una tasca que ens hauríem de prendre més seriosament. No sempre podem modificar les circumstàncies de la nostra vida, però si variem la perspectiva des de la qual les mirem i les vivim, el patiment que se’n deriva també ho farà. A càrrec de CARME ARRUFAT. Llicenciada en Filosofia, Master en Art-terapia, PNL, Descodificació Biològica.

DATA: Dimecres 29 d’abril a les 19h.

Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

Anuncis

XERRADA “HIPOTIROIDISME, UN MAL ENDÈMIC?”

Creus que és una malaltia per sempre? Aprèn què pots fer per canviar-ho. Millora a través de l’alimentació i amb complements adequats.

DATA: (A determinar. durant el mes de maig).

Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

Programació d’activitats ABRIL 2015. LES XERRADES DELS DIMECRES

· XERRADA “VIUS EN UNA CASA SANA?

Com ens afecten les radiacions naturals i artificials (wifi, antenes, alteracions de la terra i camps electromagnètics) A càrrec de PERE LEÓN. Arquitecte Geobiòleg. Autor del llibre “La buena Onda” i a punt de treure una nova publicació.

DATA: dimecres dia 8 d’abril a les 19h.Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

· XERRADA “LA SALUT INTESTINAL

Tens problemes digestius?Et sents cansat i no saps perquè? Pateixes restrennyiment, o diarres? Tens dolors articulars? Migranyes, rinitis al.lèrgica, contractures musculars? Vols saber com millorar tots aquests símptomes? A càrrec de YOLANDA ROBLES. Especialista en Psico-neuro-immunologia. Terapeuta nutricional.

DATA: Dimecres 15 d’abril a les 19h. Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

· XERRADA KINESIOLOGIA PER A LA SALUT.

Tractaments de les causes que provoquen els símptomes i desequilibris a nivells estructurals, bioquímics i psicoemocionals. A càrrec de Zoraida Quero. Terapeuta en kinesiología hol.lística. Quiromassatge i método Senda.

DATA: Dimecres 22 d’abril a les 19h. Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

· XERRADA “COM GESTIONEM LES EMOCIONS”.

Aprendre a gestionar el nostre món emocional és una tasca que ens hauríem de prendre més seriosament. No sempre podem modificar les circumstàncies de la nostra vida, però si variem la perspectiva des de la qual les mirem i les vivim, el patiment que se’n deriva també ho farà. A càrrec de CARME ARRUFAT. Llicenciada en Filosofia, Master en Art-terapia, PNL, Descodificació Biològica.

DATA: Dimecres 29 d’abril a les 19h. Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

· XERRADA “HIPOTIROIDISME, UN MAL ENDÈMIC?

Creus que és una malaltia per sempre? Aprèn què pots fer per canviar-ho. Millora a través de l’alimentació i amb complements adequats.

DATA: (A determinar. durant el mes de maig. Aforament limitat. Més informació i reserva de plaça a Digestàlia. 931286642

TALLER CUINA SENSE GLUTEN

Aprèn a montar un menú sa, equilibrat i sense gluten. Plats aptes per a celíacs, intolerants o per qualsevol persona que vulgui gaudir d’un àpat apte per tothom.
Tot amb productes ecològics.

Dissabte 7 de març
de 10h a 13:30h.
A DIGESTÀLIA
PLACES LIMITADES.
Tel. 931286642. Mob. 697258059

digestalia@gmail.com

CURS SETMANAL DE CUINA SANA

CURS SETMANAL DE CUINA SANA

Aprèn a cuinar plats sans amb ingredients ecològics de manera senzilla i divertida. Treballarem diferents ingredients amb diversos estils de cocció. Cuina Sana, Natural, ecològica i energètica. Com menjar bé, bo i sa, amb plats tradicionals i moderns. Plats d’hivern, primavera, estiu i tardor segons època. Inclourem monogràfics: sense sucre, sense gluten, etc. Cada setmana un tema diferent. Anima’t, t’ho passaràs molt bé. Grup mínim 5 persones.
• Horari: Dimarts de 18:30 a 20h.
• Preu 47€ al mes. Data inici dimarts 27 de gener. Si vens un dimarts de tant en tant, preu 25€.
• Inscripció i reserva de plaça: 20€

Menú de Reis

MENÚ DE REIS (25€)

ENTRANTS

BRAVES DE MONIATO

PRIMERS

FARCELLETS DE COL GRATINATS AMB ALL-I-
OLI DE PASTANAGA

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CREMA

DE TOFU AMB MONIATO

SEGONS

LASSANYA DE PORRO I BOLETS

PASTIS DE TOFU AMB OLIVES I PEBROT

Menú de Cap d’any

MENÚ DE CAP D’ANY (25€)

ENTRANTS

CANAPÈS VARIATS

SUSHIS

PRIMERS

CREMA DE CARBASSA AMB OLI D’ALFÀBREGA

BOUQUET D’ENCIAMS AMB SALMÓ MARINAT

ROTLLETS DE VERDURES D’HIVERN

SEGONS

RISSOTO DE QUINOA AMB CRUIXENT DE MONIATO

TOFU TERIYAKI AMB TARTAR D’ALGUES

FARCELLET DE VERDURES BRASSEJADES I DAUETS DE

TOFU FUMAT AMB MANTEGA DE MONIATO.

COM CUIDAR LA TEVA ESQUENA?

XERRADA-TALLER GRATUÏT:

COM CUIDAR LA TEVA ESQUENA?

• Coneixerem l’ anatomia de la columna

vertebral i els principals músculs del tronc.

• Higiene Postural. Adoptem males postures?

• Classe pràctica d’exercicis i estiraments per fer a casa.

Dilluns 1 de Desembre

A les 19 hores

Portar roba còmode i una tovallola.

A CÀRREC DE:

MERCÈ TUSELL

Fisioterapeuta

TALLER CUINA D’HIVERN

Aprèn a cuinar plats sans i bons amb productes ecològics. Prepara el cos per l’hivern i sorprèn per Nadal amb plats originals.

Dissabte 22 de novembre

de 17h a 21h.

A DIGESTÀLIA

PLACES LIMITADES.

Tel. 931286642. Mob. 697258059

Els nostres plats

La cuina sana no està renyida amb la bona presentació. Mireu quins plats més bons, més sans i més macos fem a Digestàlia

2014-10-27 13.17.32 20141027_132134 20141027_13294620141027_134541 2014-10-31 14.32.35 2014-10-29 12.45.10