ENTENDRE I DESCODIFICAR LA MALALTIA – CARME ARRUFAT

CONFERÈNCIA GRATUÏTA – DIA 5-XI-2014 – 19 h.

Fins que l’inconscient no es faci conscient, el subconscient seguirà dirigint la teva vida i tu l’anomenaràs “destí”. Carl G. Jung
Es tracta de contemplar l’ésser humà com a un tot, que va més enllà de la simptomatologia. Diu Jung: “La malaltia és l’esforç que fa la biologia per guarir-nos”. La descodificació Biològica és una perspectiva que pot aportar idees noves, des de la qual podem contemplar amb una altra mirada el mapa de la salut. L’origen de la malaltia és multifactorial i una de les arrels profundes, a vegades la principal, es troba en shocks emocionals que s’han quedat atrapats en el nostre organisme. Poder entendre i saber que aquestes emocions bloquejades es poden alliberar, pot arribar a ser molt guaridor.
Una de les disciplines que es treballa en l’àmbit de la Descodificació Biològica es la Psicogenealogia, que ens permet analitzar la nostra Història familiar, a fi de comprendre millor les nostres arrels. Està estudiat que molts traumes són heretats i també que som presoners de Programes Familiars i Culturals, empremtats en el nostre ADN. La nostra tasca és fer conscients aquests programes a fi d’alliberar-nos-en i poder desenvolupar el nostre propi projecte de vida.
CARME ARRUFAT DALMAU
LLICENCIADA EN FILOSOFIA, INFERMERA, MÀSTER EN ART TERÀPIA, MÁSTER EN HIPNOSIS ERICKSONIANA I EN P.N.L., ESCRIPTORA, DIPLOMADA EN DESCODIFICACIÓ BIOLÓGICA I PSICOGENEALOGIA, FORMADORA I ASSESSORA DEL PROFESSORAT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: